Je kan je vanaf nu inschrijven door hier te klikken!

OPGELET:

– Op de beginpagina dien je te klikken op ‘nog geen lid’ en dan kan je al je gegevens invullen om een account aan te maken. Daarna ontvang je een mail met een verificatielink om opnieuw in te loggen. Vanaf dan kan je inschrijven.

– Het is belangrijk dat je voor alle lessen in 1 keer inschrijft. Anders kunnen de kortingen niet verrekend worden en zal je ook meerdere keren je verzekering moeten betalen. Als je nog een les wil testen, raden we aan om je nog niet in te schrijven en te wachten totdat je zeker weet welke lessen je wil volgen.

– Er kan enkel online ingeschreven worden en betaald worden rechtstreeks via het platform.

– Je kan in 1 keer betalen voor het hele seizoen of voor het eerste deel enkel.

Veel dansplezier bij Be Urban!


1. Bij het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer. Elk hieronder genoemd punt is van toepassing op de website.
2. Be Urban VZW besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar garandeert echter niet de correctheid van de informatie. De gebruiker is zich er eveneens van bewust dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan van tevoren op de hoogte wordt gebracht. Daarom kan Be Urban VZW niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt. Wanneer Be Urban VZW verwittigd wordt van fouten of onvolledigheid van gegevens, dan zal Be Urban VZW onmiddellijk overgaan tot verbetering of aanvulling.
3. Be Urban VZW behoudt zich het recht voor om op ieder gewenst moment inhoud te wijzigen op, toe te voegen aan of te verwijderen van de website;
4. Be Urban VZW behoudt zich het recht de website zonder kennisgeving vooraf en zonder verdere aanspraken in zijn geheel te beëindigen. Ook is Be Urban VZW niet aansprakelijk voor gevolgen (schade) als gevolg van het beëindigen van de website;
5. In het geval dat links tot stand worden gebracht met andere sites, bijvoorbeeld met behulp van zoekinstrumenten, is Be Urban VZW niet aansprakelijk voor de inhoud en het bestaan van deze andere sites. Eenieder die gebruik maakt van deze opzoekingsinstrumenten is zich ten volle bewust van het feit dat internet materiaal bevat dat tegen de goede zeden indruist en dat schadelijk kan zijn, en erkent dat Be Urban VZW geenszins in staat is toezicht uit te oefenen op dergelijk ongeoorloofd of schadelijk materiaal. Be Urban VZW kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in adressen van websites of domeinnamen op deze site.
6. Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen dus niet zonder de nodige toestemming worden gebruikt of gekopieerd. Voor toestemming: info@beurban.be