Hip Hop Foundations 10 t.e.m. 15 jarigen:
deze wekelijkse lessen gaan over de hip hop fundamentals, technieken en skills. Verder wordt in deze lessen ook de basis gelegd voor verschillende streetdance stijlen, zoals popping, locking, oldschool… Voor wie zijn deze lessen? Iedereen die de basistechnieken hip hop onder de knie wil krijgen, een opfrissing of een verdieping wenst.
MAANDAG 19u00-20u00 Steengoed Arena

Kidsdance 2,5 t.e.m. 3 jarigen (1ste kleuterklas):
Onze nieuwe lessenreeks kleuterdans is voor jongens en meisjes vanaf 2,5 tot en met 3 jaar. In deze lessen wordt de nadruk gelegd op de creatieve en lichamelijke ontwikkeling van de kleuter. Plezier maken staat op de eerste plaats! Spelen, rennen, springen, zingen en vooral de fantasie de vrije loop laten (expressie)! Dit alles maakt dat deze lessen op een natuurlijke manier de creativiteit en motorische ontwikkeling van de kleuter stimuleren.
WOENSDAG 16u00-17u00 Steengoed Arena

Afro:
In deel 1 van het nieuwe seizoen worden er 8 Afro Classes gegeven onder leiding van Joshua Trebi. Joshua is afgestudeerd in Tradtional en Contemporary African Music & Dance aan het Noyam African Dance Institute in Ghana. Daarnaast geeft hij les aan Fontys en is choreograaf/singer/songwriter/producer. We zijn super enthousiast dat hij bij ons start met 8 lessen op volgende dagen:
8/9 22/9 6/10 20/10 10/11 24/11 8/12 en 22/12 telkens van 11u00-12u30 in Campus Mosa-RT.
Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk vanaf 12j.

Ben je geïnteresseerd in een van deze lessen? Dan ben je tijdens de eerste 2 weken welkom voor een gratis proefles (niet geldig voor Afro) of kan je je alvast inschrijven via: https://www.beurban.be/inschrijven-2/