Be Urban, BU, is een dansschool die kids, jongeren en volwassenen wil aanzetten tot dansen en alles wat hiermee te maken heeft. Wij willen al onze leden stimuleren om zichzelf te zijn en zich open te stellen voor de wondere wereld van de dans.

We hebben een team van gemotiveerde lesgevers die voor jullie wekelijks zullen klaarstaan om jullie in beweging te brengen en te laten voelen wat dans is. Deze lesgevers hebben allemaal zelf reeds ruime danservaring en volgen geregeld workshops om bij te blijven met de laatste trends in de danswereld.

Verder maken wij er ook onze missie van om jongeren aan te zetten tot bewegen. En vooral om hen te laten inzien dat het gewoon heel leuk kan zijn om samen, in groep, op een fun manier te bewegen.

Buiten de open-levels – danslessen die open zijn voor alle niveaus – bieden wij ook lessen aan waar de meer getrainde danser zijn gading vindt. Daarnaast hebben we ook showteams die geregeld optreden  alsook demoteams die deelnemen aan wedstrijden.

Naast het wekelijkse lesschema organiseren we meerdere keren per jaar workshops die toegankelijk zijn voor al onze leden alsook andere geïnteresseerden buiten de dansschool. Dit is een masterclass van een expert in zijn dansstijl. Houd onze website en Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven wanneer deze workshops plaatsvinden!