Inschrijven voor het seizoen 2022-2023 kan vanaf nu hier!

Lees hieronder hoe:

Om deel te kunnen nemen aan de lessen is het VERPLICHT om in te schrijven. Volgende regel geldt en wordt strikt toegepast: NIET INGESCHREVEN = GEEN DEELNAME AAN DE LESSEN. Alle lesgelden dienen voldaan te zijn ten laatste 15/10/2022

Het inschrijfsysteem geeft aan wanneer een les volzet is. Er is per les een maximum aantal plaatsen toegelaten, dit om de kwaliteit te garanderen. BU kan zelf op ieder moment de groepssamenstelling wijzigen. Indien de danser niet akkoord is met deze wijziging, betaalt BU het inschrijfgeld terug.

Ook wanneer het minimum aantal dansers per les niet behaald wordt, zal BU de les annuleren en het betaalde lidgeld terugstorten.

Wanneer de les van jouw keuze niet meer beschikbaar is, kan je mailen naar info@beurban.be om op de wachtlijst te komen voor deze les.

PROEFLESSEN

Wil je graag eerst een proefles volgen?

Dat kan, zolang het maximum aantal dansers nog niet bereikt is in een les! Je kan gewoon op het uur van de dansles je aanmelden bij de lesgever en aangeven dat je een proefles wilt volgen. Daarna kan dan bekeken worden met de lesgever of deze les bij je past. De proeflessen kunnen gevolgd worden tussen 12/09/2022 en 25/09/2022.

Opgelet: voor een proefles Freerunning moet je op voorhand inschrijven. Stuur hiervoor een mailtje naar info@beurban.be

BELANGRIJKE INFORMATIE

– Indien je vorig jaar al lid was van BU, meld je je aan met dezelfde gegevens als vorig jaar. CHECK aub of alle gegevens in je account nog up-to-date zijn.

– Indien je nog geen lid was vorig jaar dien je op de beginpagina te klikken op ‘nog geen lid’ en dan kan je al je gegevens invullen om een account aan te maken. Daarna ontvang je een mail met een verificatielink om opnieuw in te loggen. Vanaf dan kan je inschrijven.

– Het is belangrijk dat je voor alle lessen in 1 keer inschrijft. Anders kunnen de kortingen niet verrekend worden. Er worden kortingen toegekend per dansstijl. Via je account kan je de totale prijs simuleren, kortingen zitten daar automatisch in verwerkt.
Als je nog een les wil testen, raden we aan om je nog niet in te schrijven en te wachten totdat je zeker weet welke lessen je wil volgen.

– Er kan enkel online ingeschreven worden en betaald worden rechtstreeks via het platform.

– Je kan in 1 keer betalen voor het hele seizoen of enkel voor het eerste deel. Voor deel 2 dien je dan opnieuw in te schrijven in januari