Inschrijven voor het seizoen 2020-2021 kan voor leden van nu hier!
Lees hieronder hoe:

Hoe gaan we dit jaar te werk?

Om deel te kunnen nemen aan de lessen is het VERPLICHT om in te schrijven. Volgende regel geldt en wordt strikt toegepast: NIET INGESCHREVEN = GEEN DEELNAME AAN DE LESSEN

Inschrijven kan zoals vorige jaren enkel online via onze website.
Bestaande leden (leden die in 2019-2020 lid van BU waren) kunnen opnieuw inschrijven voor de lessen vanaf 20/8/2020.

Nieuwe leden kunnen inschrijven voor de lessen vanaf 28/8/2020.

Het inschrijfsysteem geeft aan wanneer een les volzet is. Er is voor de meeste groepen een maximum aantal van 20 dansers toegelaten. BU kan zelf op ieder moment de groepssamenstelling wijzigen. Indien de danser niet akkoord is met deze wijziging, betaalt BU het inschrijfgeld terug.

Wanneer de les van jouw keuze niet meer beschikbaar is, kan je mailen naar info@beurban.be om op de wachtlijst te komen voor deze les.

Wil je graag eerst een proefles doen?

Dit kan enkel in de week van 14 tot en met 20 september en enkel voor een les die nog beschikbare plaatsen heeft. De inschrijving voor de proefles is dan ook onder voorbehoud. We zullen je een andere groep aanraden wanneer je eerste keuze volzet is. Je kan dan daar een proefles volgen en eventueel aansluiten. Inschrijven voor een proefles kan nu hier. Een 2de proefles zal mogelijk zijn in januari 2021 (behoudens nieuwe regelgeving omtrent Covid-19).

Opgelet: voor de Freerunning-lessen zijn GEEN proeflessen mogelijk. Het maximum aantal toegelaten deelnemers aan deze lessen wordt bepaald door de trainer en BU.

Tijdens alle lessen (ook proeflessen) is geen publiek toegestaan. We hanteren een ‘kiss&go’ principe in alle gebouwen waar we les geven. Het is ook niet toegestaan te wachten in de gebouwen. Kom 5 minuten op voorhand naar de les en volg de signalisatie in de gebouwen.
Lees op voorhand het COVID-19 protocol goed na en/of deel de info met je kinderen.

BU zal de continuïteit van de lessen waarborgen door in bepaalde omstandigheden buitenlessen te organiseren of virtuele lessen. Indien nodig kan een groep in 2 gesplitst worden waarbij er wekelijks gewisseld wordt tussen de groepen, waarbij de ene groep ‘live’ les krijgt en de andere groep ‘virtueel’.

Wanneer het minimum aantal dansers per les niet behaald wordt, zal BU de les annuleren en het betaalde lidgeld terugstorten.

OPGELET:

– Indien je vorig jaar al lid was van Be Urban, meld je je aan met dezelfde gegevens als vorig jaar.

– Indien je nog geen lid was vorig jaar dien je op de beginpagina te klikken op ‘nog geen lid’ en dan kan je al je gegevens invullen om een account aan te maken. Daarna ontvang je een mail met een verificatielink om opnieuw in te loggen. Vanaf dan kan je inschrijven. Dit kan vanaf 28/08/2020.

– Het is belangrijk dat je voor alle lessen in 1 keer inschrijft. Anders kunnen de kortingen niet verrekend worden en zal je ook meerdere keren je verzekering moeten betalen. Als je nog een les wil testen, raden we aan om je nog niet in te schrijven en te wachten totdat je zeker weet welke lessen je wil volgen.

– Er kan enkel online ingeschreven worden en betaald worden rechtstreeks via het platform.

– Je kan in 1 keer betalen voor het hele seizoen of voor het eerste deel enkel.

Veel dansplezier bij Be Urban!


Lees onze geüpdate privacy verklaring in overeenstemming met de GDPR hier: https://bit.ly/2kncGBu