23 juni 2019
Campus Mosa-RT 

Wil jij deel uitmaken van één van onze teams modern? Kom dan auditie doen en laat je beste moves zien! Meer info vind je op onze website. 

Definitieve Timetable:
16u30-17u15 wedstrijdteam Modern – coach Odile (voor dansers geboren in 2002-2003-2004-2005-2006)
17u30-18u15 wedstrijdteam Modern – coach Odile (voor dansers geboren in 2001 en ouder) 

– De audities zijn toegankelijk voor zowel BU-leden als niet-leden. Je dient je 30min van te voren ter plaatse aan te melden!

– ALLE dansers moeten deelnemen aan de auditie. Dus ook de dansers die vorig seizoen reeds deel uitmaakten van een wedstrijdteam.

– De audities gaan door op ZONDAG  23 JUNI 2019 – voor het exacte uur, zie het schema hierboven op basis van leeftijden.

– Adres: Sporthal S Campus Mosa-RT Weertersteenweg 135 Maaseik

– Als je in een wedstrijdteam modern danst, engageer je je om minimum 2,5 uur te trainen per week. Het trainingsschema dat voor jou van toepassing is, wordt later meegedeeld. Daarnaast zijn er doorheen het jaar diverse wedstrijden waaraan je samen met het team deelneemt. Alle voorwaarden die gesteld worden aan een teamdanser worden na de selectie bezorgd. Tevens kunnen de coaches aparte afspraken maken met hun teamleden.

– Tijdens de auditie krijg je een choreo aangeleerd gedurende 30min waarna je deze in groep/trio/duo presenteert aan de jury. De jury beslist wie weerhouden wordt.

– De effectieve teams zullen na de audities worden ingedeeld. Je krijgt per mail te horen in welk team je bent ingedeeld. We laten tevens per mail weten wanneer je niet gekozen bent voor een team. De beslissing van de jury is bindend.